Kevyt kalusto Texaco Havoline

Texaco Havoline -tuoteperheestä löydät ensiluokkaiset voiteluaineet kevyen kaluston päivittäiseen käyttöön.

Korkealaatuiset
Texaco Havoline -tuotteet

Havoline moottoriöljyt ovat synteettisiä moottoriöljyjä, jotka edistävät polttoainetaloudellisuutta. Lisäaineistuksensa ansiosta ne tarjoavat ensiluokkaista suorituskykyä ja suojaavat moottoria kulumiselta. Valikoimastamme löydät yleisimpien automerkkien voiteluvaatimukset täyttävät tuotteet.

Tilaa tuotteet kätevästi verkkokaupastamme

Asiakkaanamme voit tilata Texaco voiteluaineita ja -öljyjä verkkokauppamme kautta. Jos sinulla ei ole vielä tiliä, ota yhteyttä meihin niin luomme sinulle tunnukset.

OTA YHTEYTTÄ  TILAA TUOTTEITA

Tutustu valikoimaan

Havoline ProDS

Havoline ProDS -moottoriöljyt Deposit Shield-teknologialla antavat ennalta ehkäisevän suojauksen uusimman sukupolven ajoneuvoille, joissa on matalapäästöiset ja polttoainetaloudelliset moottorit.

Korkealaatuisista, synteettisistä perusöljyistä ja ensiluokkaisista lisäaineista valmistetut Havoline ProDS-moottoriöljyt suojaavat moottoria pienhiukkasilta ja kulumiselta, uusimalla jatkuvasti Deposit Shield -voitelukalvon.

Havoline Ultra

Havoline Ultra -moottoriöljyt Deposit Shield-teknologialla, suojaavat tehokkaasti nykyaikaisia, matalapäästöisillä moottoreilla varustettuja ajoneuvoja.

Ensiluokkaista synteettisistä teknologiaa hyödyntävät Havoline Ultra -moottoriöljyt tarjoavat korkeaa suorituskykyä ja ne suojaavat aktiivisesti sekä moottoria että pakokaasujärjestelmiä pienhiukkasilta ja kulumiselta.

Havoline Energy

Havoline Energy -moottoriöljyt Deposit Shield-teknologialla, suojaavat todistetulla suorituskyvyllä nykyaikaisia, pienikulutuksisia ja  matalapäästöisillä moottoreilla varustettuja ajoneuvoja.

Ensiluokkaista perusöljyteknologiaa hyödyntävät Havoline Energy -moottoriöljyt tarjoavat todistettua suorituskykyä ja ne suojaavat moottoria pienhiukkasten aiheuttamaa kulumaa vastaan.

OEM-luokitukset

Havoline Tuote-esite