Tietoa meistä

Finnoleum Oy on kotimainen vuonna 2007 perustettu perheyritys, joka keskittyy Texaco ja Anderol voiteluaineiden myyntiin ja maahantuontiin.

Tarjoamme suomalaista kestävää voiteluosaamista

Edustamme vain laadukkaita, maailmalla arvostettuja tuotemerkkejä ja tuotteita. Pyrimme asiatuntemuksellamme tarjoamaan optimaaliset tuotteet sekä koneiden huoltosuositukset osaltamme niin, että edut näkyvät myös asiakkaan koneiden elinkaarikustannusten pienenemisenä.

Pakatun tavaran varastomme sijaitsee Turussa. Sieltä pystymme palvelemaan asiakkaitamme nopeasti ja tehokkaasti. Logistiikkaketjumme on Frans Logistics Oy:n hallinnoima kokonaisuus.

Yrityksemme on amerikkalaisen Chevron Lubricants -yhtiön virallinen Texaco edustaja Suomessa.

Asiantuntevan henkilökunnan ja optimaalisten tuotteidemme avulla tarjoamme hiilijalanjälkeä vähentävät voiteluratkaisut vaativiin tarpeisiin

Arvomme

Asiantunteva palvelu

Pidämme huolta jälleenmyyjiemme jatkuvasta koulutuksesta sekä tuoteteknisen tietouden ajanmukaisuudesta. Pyrimme asiatuntemuksellamme edesauttamaan asiakkaidemme kestävän kehityksen ratkaisuja, tarjoamalla optimaaliset tuotteet sekä tukipalvelut.

Laadukkaat tuotteet

Edustamme vain laadukkaita, maailmalla arvostettuja tuotemerkkejä ja tuotteita. Asiakkaamme voivat luottaa tarjoamiemme tuotteiden sekä henkilökuntamme asiantuntemuksen laatuun sekä palveluprosessimme täsmällisyyteen.

Vastuullisia tekoja

Yhteiskuntavastuu, ympäristön huomioiminen (kestävä kehitys) ja yleinen eettisyys ovat yritystoimintamme peruspilareita. Finnoleum Oy:n myymien tuotteiden valmistusprosessit sekä logistiikkajärjestelyt hoidetaan viimeisimpien laatustandardien mukaisesti.

Asiakaslähtöistä palvelua sinun hyväksesi

Olemme helposti tavoitettavissa oleva kotimainen yritys, jonka toiminnan peruslähtökohtana on lisäarvon tuottaminen asiakkaittemme yritystoiminnalle. Työntekijämme toimivat Suomessa ja palvelevat asiakkaitamme joustavasti ja yksilöllisesti heidän erityistarpeet huomioon ottaen.

Kun kaipaat asiantuntevaa palvelua, me Finnoleumilla löydämme tarpeisiisi sopivan ratkaisun.

Omistajat

Olemme kotimainen perheyritys, Texaco-tuotteiden maahantuoja Suomessa ja palvelemme asiakkaitamme ympäri maan.

Mika Hulkko

Myynti

Toimitusjohtaja
Finnoleum Oy

Puh. +358 40 451 3710

mika.hulkko@finnoleum.fi

Merja Hulkko

Talous

FM, MBA. Yrittäjä
TJ. 2MH Management Oy

Puh. +358 40 585 7372

merja.hulkko@finnoleum.fi