Uutuus – Delo Syn ATF 668 automaattivaihteistoöljy

Täyssynteettinen Delo-vaihteistoöljy raskaiden kuorma-autojen ja linja-autojen automaattivaihteistoille.

Mikä on Delo Syn ATF 668?

Texaco Delo Syn ATF 668 on huippusuorituskykyinen täyssynteettinen vaihteistoöljy, joka on erityisesti suunniteltu Allisonin raskaiden kuorma-autojen ja linja-autojen automaattivaihteistoille.

Se on valmistettu synteettisistä perusöljyistä ja lisäaineista, jotka tarjoavat hapettumis- ja lämpöstabiilisuuden, kitkan hallinnan, kuormankantokyvyn, korroosiosuojan ja kulumissuojan.

Delo Syn ATF 668 auttaa estämään kerrostumien kerääntymistä ja lietteen, lakan ja vaahdon muodostumista. Sillä on vankat virtausominaisuudet matalassa lämpötilassa ja parannettu suoja viskositeetin hajoamista vastaan.

Delo Syn ATF 668 on suunniteltu kovaan käyttöön ja pitkiin vaihtoväleihin. Se on hyväksytty maantie- ja ammattikäyttöön tarkoitettuihin Allison-vaihteistoihin, joissa tarvitaan Allison TES 668 -nestettä.

Allison TES 668

on seuraavan sukupolven standardi, joka perustuu TES 295®:n vaatimuksiin ja täyttää nykyisten ja tulevien Allison-siirtosovellusten tarpeet. Allison suosittelee, että asiakkaat alkavat käyttää tämäntyyppisiä nesteitä. Allison TES 668 -nesteet ovat taaksepäin yhteensopivia vaihteistoille, joiden käyttöohjeessa määrätään Allison TES 295:n tai Allison TES 389:n hyväksymän nesteen käyttöä.

Tuoteseloste


Lisää kirjoituksia