Texaco HDAX 9500 - MAN

Texaco HDAX 9500 saavuttaa yli 4 600 käyttötuntia ilman öljynvaihtoa MAN-kaasumoottorissa

Eller-Ebersteinin biokaasulaitoksella Saksassa vuonna 2022 tehdyn onnistuneen kenttäkokeen jälkeen Texaco Lubricants on jatkanut HDAX 9500 SAE 40 -tuotteensa suorituskyvyn seurantaa maatalouslaitoksessa.

Kokeilu perustuu E3268LE222 MAN -moottoriin, jonka täysin mitoitettu 370 kW:n kuorma toimii biokaasupolttoaineella. Texaco Lubricantsin tekninen tiimi on nyt seurannut tuotteen suorituskykyä kolmen vuoden ajan tai yli 6 800 käyttötuntia. Moottoria on käytetty 100 % teholla ja sen keskikulutus on 12g/kWh.

Välitarkastuksessa, joka suoritettiin 2 000 tunnin kohdalla ja jota sekä Texaco Lubricants että MANin insinöörit valvoivat, moottorissa ei todettu merkkejä kulumisesta tai hiilikertymistä.

Michael Guelck kommentoi arviointimenettelystä: ”Tämän projektin tulokset ovat olleet erittäin ilahduttavia. LubeWatch Oil Analysis -ohjelmamme ansiosta olemme pystyneet osoittamaan, että HDAX 9500 SAE 40 -tuote on auttanut pidentämään öljynvaihtoväliä ja suojaamaan moottoria alhaisella öljynkulutuksella, samalla kun se on auttanut minimoimaan lakkautumista.

Guelck päätteli: ”Suorituskykytestauksen todisteiden suorittaminen on elintärkeää, jotta voidaan varmistaa, että kaikki tutkimuksessamme ja kehitystyössämme havaitsemamme tuote-edut tulevat asiakkaillemme hyödyksi myös tosielämässä. Tavoitteemme on auttaa asiakkaita kokonaiskustannuksissa pitämään laitteet optimaalisen suorituskykyisenä luotettavalla ja kustannustehokkaalla huollolla.”

HDAX 9500 SAE 40 sisältää myös hyväksynnät: Jenbacher TA 1000-1109, polttoaineluokka B (biokaasu, jätevesikaasu) ja luokka C (kaatopaikkakaasu) moottoreille tyyppi 2 ja 3, tyypin 4 versiot A, B ja D sekä tyyppi 6 versiot C ja E. MAN Truck & Bus M 3271-5 [1]  ja suositukset MWM (Caterpillar Energy Solutions) kaasumoottoreille (biokaasu)


Lisää kirjoituksia