Laadukkaat Anderol voiteluaineet nyt Finnoleumilta

Finnoleum Oy aloittaa laadukkaiden Anderol voiteluaineiden edustajana Suomessa.

Anderol tuotteilla on yli 80 vuoden kokemus ja asiantuntemus sekä arvostettu maine korkean suorituskyvyn teollisuus- ja elintarvikelaatuisten synteettisten erikoisvoiteluaineiden ja -rasvojen valmistajana. Anderol tuotteista löytyy erikoistuotteet kompressoreihin, tyhjiöpumppuihin, hydrauliikkaan, ketjuihin, hammaspyöriin ja laakereihin.

Yhdysvaltalainen Anderol on yksi arvostetuimmista brändeistä voiteluainemaailmassa tuotteidemme laadun ansiosta. Anderol -tuotteiden käyttö vähentää huoltotarvetta selvästi ja parantaa käyttötehokkuutta sekä pidentää koneen käyttöikää merkittävästi.

Yli 80 vuoden kokemus ja asiantuntemus sekä arvostettu maine voiteluaineiden valmistuksesta

Anderol® elintarvike (Food Grade) -voiteluaineet on kehitetty sovelluksiin, joissa voi tapahtua satunnaista kosketusta ruoka-aineisiin. Näiden tuotteiden koostumus ei ole uhka kuluttajien terveydelle ja sopii erinomaisesti käytettäväksi HACCP-työpolitiikassa. Sen lisäksi, että Anderol® Food Grade -voiteluaineet ovat H1-, NSF-rekisteröityjä, ne ovat myös Kosher- ja Halal-sertifioituja. Valmistettu ISO 21469- ja 9001 -sertifikaateilla.

 

Elintarvike-voiteluaineet

 

Teollisuuden voiteluaineet


Lisää kirjoituksia