Techron® HD Raskaan kaluston dieselruiskutussuutinten puhdistusaine ensiluokkaisella suorituskyvyllä

Tuotekuvaus
Techron HD on erittäin suorituskykyinen raskaan kaluston dieselruiskutussuutinten puhdistusaine, joka sisältää ainutlaatuisia, innovatiivisia ja patentoituja jäämien puhdistusteknologioita, jotka edistävät polttoaineen ruiskutussuutinten toimintaa ja puhdistumista dieselmoottorilla varustetuissa kuorma- ja linja-autoissa sekä maastoajoneuvoissa.

Techron HD on suunniteltu jatkuvaan käyttöön sekä uusimman sukupolven yhteispaineruiskutuksella varustetuissa dieselmoottoreissa että vanhemmissa dieselmoottoreissa, ja sen formulointi poistaa pienhiukkasia sekä dieselmoottoreiden ruiskutussuutinjäämiä (IDID) mineraali- ja biodieselpolttoaineita (mineraalidieselpolttoaineen ja enintään 10 % FAME-tyyppisen polttoaineen sekoitus) käyttävissä moottoreissa.

Käsittelyohjeet
Annostele jatkuvassa käytössä Techron HD puhdistusainetta dieselpolttoaineeseen noin 200 ppm v/v tai 80 ml 400 litraan dieselpolttoainetta.

Asiakasedut
Edistynyt formulointi palauttaa moottoritehon ja kiihtyvyyden. Ehkäisee haitallisia jäämiä, jotka likaavat ruiskutussuuttimia. Suunniteltu vähentämään dieselmoottoreiden ruiskutussuutinjäämien (IDID) aiheuttamia ajettavuusongelmia. Formuloitu ehkäisemään jäämien muodostumista biodieselpolttoaineissa. Alentaa haitallisia pakokaasupäästöjä. Edistää polttoainetaloudellisuutta.

Käyttökohteet
Techron HD puhdistusainetta ei suositella bensiinimoottoreille. Techron HD ei vahingoita päästöjärjestelmän laitteita, kuten dieselhiukkassuodattimia (DPF-suodattimet), pakokaasun takaisinkierrätysjärjestelmää (EGR) tai SCR-katalysaattoreita.

Tuotteen edut
Vähentää ruiskutussuutinjäämiä. Suunniteltu poistamaan IDID pienhiukkasia. Formuloitu ehkäisemään biodieseljäämiä. Alentaa pakokaasupäästöjä. Edistää polttoainetaloudellisuutta.