Techron® Concentrate Plus

Polttoainejärjestelmän puhdistusaine.

Techron® Concentrate Plus

on polttoainejärjestelmän puhdistusaine, jolla on erittäin korkea suorituskyky. Chevronin edistyksellisellä polyeetteriamiiniteknologialla (PEA) formuloitu tuote tarjoaa polttoainejärjestelmän täydellisen käsittelyn bensiinikäyttöisissä henkilö- ja pakettiautoissa sekä kevyissä kuorma-autoissa.

Techron® Concentrate Plus

on suunniteltu haitallisten pienhiukkasten poistamiseen ruiskutussuuttimista, kaasuttimista, syöttöventtiileistä ja palotiloista erityyppisissä bensiinimoottoreissa, mukaan lukien imukanavaan ruiskuttavat polttoaineen ruiskutusjärjestelmät (PFI), suoraruiskutusjärjestelmät (DISI), hybridit ja flex-fuel-moottorit. Techron Concentrate Plus on yhteensopiva useiden kaupallisesti saatavien etanolipitoisten polttoaineiden, kuten E10- ja E85-bensiinien, kanssa ja suojaa järjestelmää niiden vaikutuksilta.

Asiakasedut
Tankillinen Techron Concentrate Plus puhdistusaineella käsiteltyä bensiiniä tarjoaa seuraavat edut:
+Auttaa poistamaan haitalliset pienhiukkaset polttoaineen ruiskutussuuttimista ja imuventtiileistä, ja parantaa näin polttoainetaloudellisuutta.
+Palauttaa ennalleen moottoritehon, kiihtyvyyden ja suorituskyvyn.
+Parantaa kylmäkäynnistyvyyttä.
+Vähentää jäämien aiheuttamaa nakutusta.
+Suojaa moottoria korroosiolta.
+Vähentää haitallisia pakokaasupäästöjä.

Käyttökohteet
Techron Concentrate Plus on suunniteltu seuraaviin käyttökohteisiin:
Henkilö- ja pakettiautojen sekä kevyiden kuorma-autojen bensiinillä, etanolilla tai bensiini-etanoliseoksilla toimivat, sytytysjärjestelmällä varustetut nelitahtimoottorit. Bensiinihybridiajoneuvot. Nelitahtiperämoottorit

Suositukset
Suuret autonvalmistajat suosittelevat Techron Concentrate Plus puhdistusainetta.

Käsittelyohjeet
Lisää yksi 350 ml:n pullo Techron Concentrate Plus puhdistusainetta täyteen polttoainesäiliöön (50–70 litraa) 8 000 tai 16 000 km:n välein tai öljynvaihdon yhteydessä; saa käyttää enintään kahdesti öljynvaihtovälillä.
Huomautus: Varmista aina, että valittu tuote sopii yhteen alkuperäisen laitevalmistajan suositusten, koneen käyttöolosuhteiden sekä asiakkaan huoltotottumusten kanssa.

Tuotteen edut
+Edistää polttoainetaloudellisuutta.
+Parantaa moottorin tehoa ja kiihtyvyyttä.
+Parantaa kylmäkäynnistyvyyttä.
+Suojaa jäämien aiheuttamalta nakutukselta.
+Parantaa moottorin korroosiokestävyyttä.
+Vähentää pakokaasupäästöjä.

TUOTESELOSTE

Katso kuinka Techron toimii.

www.techronworks.com


Techron